| 1/2 kg telecího masa, telecích či drůbež. jater | 1 cibule |
| 5 stroužků česneku | 1 lžička citrónové šťávy |
| 1 lžíce sladké sójové omáčky | 3 lžíce oleje |
| sůl |
| Omáčka: | 100 g arašídů | 2 stroužky česneku |
| 2 lžičky citrónové šťávy | 1/2 lžičky cukru | |
| 1 lžíce sójové omáčky (slané) | 3 chilli papričky | |
| 1 lžička másla | 2 lžíce smažené cibulky | |
| sůl |
Cibuli a česnek rozetřeme se solí, přidáme citrónovou šťávu, sójovou omáčku a trochu oleje. Maso nakrájíme na kostky, promícháme s připravenou směsí a necháme několik hodin uležet. Pakmaso nabodáme na jehlice a rožníme.
Příprava omáčky: Rozemleté arašídy smícháme s rozemletými chilli papričkami, se solí rozetřeným česnekem, přidáme cukr a trochu citrónové šťávy, podlijeme a povaříme. Masovým vývarem nebo horkou vodou doplníme na žádanou hustotu, přidáme slanou sójovou omáčku a trochu másla pro zjemnění chuti.
Hotové saté polijeme omáčkou a posypeme smaženou cibulkou.