Dnes je 26. 10. 2024
svátek má Erik
náhledový obrázek

Na svůj zářijový 52. Večer s Jazzovou Farmou si Jazzová Farma tradičně pozvala dva českolipské bandy: Swingband Zdeňka Hůly a Big Band CL. Na své fanoušky se těší ve čtvrtek 26. září ve Velkém sále ZUŠ od 18 hodin. Vstup zdarma, občerstvení zajištěno.

náhledový obrázek

Přijďte se pobavit a zažít nezapomenutelný večer plný hudby, tance a herectví do Základní umělecké školy v České Lípě! Studenti z pěveckého sboru Talent vedeni paní učitelkou Petrou Jandíkovou představí své mistrovství na posledním představení slavného muzikálu "Ať žijí duchové!" v pondělí 23. září na derniéře od 17:00 hodin ve Velkém sále ZUŠ. Vstup zdarma.

náhledový obrázek

11. ročník festivalu ROCKFORZUŠ přivítá příznivce rockové hudby v sobotu 14. září 2024 na Vodním hradě Lipý. Začínáme odpoledne ve 14 hodin, kdy za ZUŠ Česká Lípa předvede svou bubenickou show oblíbená HLUCHÁ PARTA pod vedením Vojtěcha Šeminského a tradičně také vystoupí kapela AC/D(CL) pod vedením Ladislava Průška.

náhledový obrázek

Pojďte se rozloučit se školním rokem se ZUŠ Česká Lípa na Závěrečný koncert žáků, který se uskuteční ve čtvrtek 20. června od 17 hodin, tentokrát ve Velkém sále ZUŠ, a bude věnován oslavě Roku české hudby 2024, který se nese v duchu hlavního sdělení: "Hudba jsme my". V úvodu vám tradičně zahraje Komorní symfonický orchestr pod taktovou Pavla Hrice. A nebudou chybět další zajímavá sólová a...

náhledový obrázek

Dětský pěvecký sbor Talent pod vedením p. učitelky Petry Jandíkové vás srdečně zve na předpremiéru nově nastudovaného muzikálu KRYSAŘ ve čtvrtek 13. června od 17 hodin ve Velkém sále ZUŠ Česká Lípa. Vstup zdarma.

náhledový obrázek

Základní umělecká škola Česká Lípa srdečně zve na výjimečné koncerty svých talentovaných absolventů. Přijďte je podpořit a společně s nimi oslavit jejich úspěch a umělecký růst!

náhledový obrázek

VEČER S JAZZOVOU FARMOU Open Air (vol. 51) pořádá ZUŠ Česká Lípa v rámci ZUŠ OPEN a jazzového workshopu JAZZ DO IT na náměstí T. G. Masaryka ve čtvrtek 23. května.

náhledový obrázek

Skvělý jazz na JAZZ DO IT

Hudba / Lada Kučerová / 14. Květen 2024 - 10:36

ZUŠ Česká Lípa vás již pošesté zve na jazzový workshop JAZZ DO IT a s ním spojené skvělé koncerty! Pozvání letos přijali legendy jazzu: Pavel Zlámal – saxofon, Marta Kloučková – zpěv, Jan Jirucha – trombon, Martin konvička – piano, Luan Gonçalves – kontrabas, Václav Pálka – bicí.