LOKO - VK Nymburk 3:2 (-27, 19,-21,19,8)

Verze pro tisk |

Od začátku prvního setu jsme pořád vedli o bod o dva. V polovině se to obrátilo a vedl soupeř. Koncovku jsme nezvládli a hosté se ujali vedení 1:0.  Ve druhém setu jsme dělali méně chyb než soupeř a tak jsme srovnali na 1:1 a vypadalo to, že zápas v klidu vyhrajeme.

Jenže třetí set jsme zase příliš mnoho chybovali. Hosté si vybudovali tříbodový náskok a ten udrželi až do konce setu. Ve čtvrtém setu jsme pokračovali v matném výkonu a stále jsme prohrávali. Až teprve bouře při technickém stavu nás trochu nakopla (dík Dane) a začali jsme soupeře přehrávat. Set jsme vyhráli a šlo se do tie-brejku. Pátý set to byla  one man show pro Šejňáka. Na co šáhl to složil, fakt výborný. A protože se přidali i ostatní v klidu jsme dokráčeli k vítězství.

Hodnocení zápasu trenérem :

         Hosté přijeli bez extraligových posil a my jsme měli zápas jednonačně vyhrát. Jenže naše trápení, které začalo v Brně, pokračovalo a bylo z toho pětisetové drama. Zápas to nebyl moc pěkný. Obě družstva dělala spoustu chyb. Nám se nedařilo, vázla souhra a zase mně v určitých momentech zápasu chyběla ta chuť poprat se o každý bod. Přesto jsme vyhráli a vybojovali jsme dva body a to se cení. Dnes výborně, hlavně v útoku, zahrál střídající Petr Šén.

hráno 113 minut

Hráli :  Javůrek, Peníška, Šén, Poživil, Plachý, Špringl, German, Brychta, Žáček, Pekárek libero: Steffan

Nahoru