LOKO – USK Slavia Plzeň 2:3 (-23,-21,20,13,11)

Verze pro tisk |

Začali jsme hodně nervózně, protože každý si uvědomoval důležitost tohoto utkání. Set byl vyrovnaný až do stavu 11:11. Pak jsme při Aldově podání získali tříbodový náskok. Jenže přišla naprosto fatální chyba, která nás natolik rozhodila, že jsme soupeře pustili do vedení 17:15.

Místo toho, abychom set dohráli v pohodě, hráli jsme v křeči a koncovku jsme nezvládli. Druhý set, to byla přetahovaná o každý míč a my jsme znovu nezvládli koncovku a bylo to 2:0. Změny v sestavě do třetího setu přinesly oživení. Hrál se pěkný volejbal a my jsme v polovině setu získali pětibodové vedení, které jsme udrželi až do konce. Čtvrtý set byl z naší strany nejlepší. Dařilo se úplně vše a protože soupeř byl v útlumu, set jsme jednoznačně vyhráli, a to dávalo naději do pátého setu. Jenže ten jsme začali katastrofálně na příjmu a v útoku jsme to nevylepšili, a tak jsme při změně stran prohrávali 8:2. Tenhle stav se těžko otáčí, ale přesto jsme to zkusili. Snížili jsme na 12:10, jenže pak přišly chyby v útoku a set i zápas jsme ztratili.   

Hodnocení zápasu trenérem :

Plzeň je soupeř, se kterým jsme se potkávali i ve druhé lize. Vždy byly zápasy vyrovnané a bylo tomu tak i dneska. Zápas byl zpočátku hodně nervózní, ale pak se hrál oboustranně pěkný volejbal se špatným koncem pro nás.

hráno 106 minut

 

Hráli :  Javůrek, Peníška, Bajer, Poživil, Špringl, German, Vobr, Pudil, Pekárek, Vitvar, Kotyza libero: Steffan

 

diváků 110

Nahoru