LOKO – MFF Praha 3:0 (18,19,15)

Verze pro tisk |

Takhle špatný začátek zápasu jsme ještě neměli. Vedli jsme sice 2:0, ale pak přišla série hrozných chyb, a rázem jsme prohrávali 2:7. Po ostřejším tajmu jsme zabrali a náskok matiků jsme začali snižovat.

Prohrávali jsme ještě 15:16, ale pak jsme šli do vedení 19:16 díky výbornému podání Pavla Špringla. Když jsme potom ještě udělali další pětibodovou šnůru, bylo o setu rozhodnuto. Druhý set byl vyrovnaný až do stavu 14:14, pak však střídal na podání znovu Pavel, zase výborný. Nejdřív eso a pak takový podání, že nám jej soupeř vracel zadarmo, a my jsme trestali. Byl z toho čtyřbodový náskok, který jsme do konce ještě mírně navýšili. Třetí set už byl v naší režii, od začátku jsme vedli a svůj náskok jsme stále navyšovali. Set jsme vyhráli 25:15 a mohli jsme se radovat z druhého vítězství v tomto víkendu. Vítězství bylo o to cennější, že jsme hráli bez Danka na liberu (hrál zápas s Duklou), avšak na jeho post výborně zaskočil J5.    

Hodnocení zápasu trenérem :

        Před začátkem zápasu jsme si řekli taktiku a tu jsme dodrželi. Jak se ukázalo, bylo to velmi důležité pro vývoj celého zápasu. Dnes se nám dařilo na bloku (konečně), dobře jsme zahráli v poli a čapli jsme i těžké míče (konečně). V útoku to bylo taky dobrý a podání bylo tak, jak má být, těžké a špatně zpracovatelné – výborně na podání Pavel Špringl. Dvě víkendová vítězství nás posunula na šestou příčku tabulky, ale jen díky skóre, protože i devátá Plzeň má stejně vítězství jako my. Tabulka se setsakra vyrovnaná.  Právě s Plzní hrajeme příští týden v pátek. A tak zvu naše výborné fanoušky, aby nás přišli podpořit, protože to může být ten rozhodující zápas o postup do play-off.

hráno 63 minut

 

Hráli :  Peníška, Bajer, Poživil, Špringl, German, Vobr, Pudil, Pekárek, Vitvar, Kotyza libero: Javůrek

 

diváků 90

Nahoru