LOKO – Ervěnice-Jirkov 3:0 (19,16,13)

Verze pro tisk |

Začátek zápasu byl z naší strany hodně nervózní. Hráli jsme nesoustředěně a dělali zbytečné chyby. Naštěstí soupeř taky hodně chyboval, a tak se do poloviny setu hrálo vyrovnaně.

Za stavu 12:12 jsme odskočili o tři body a náskok jsme postupně zvyšovali až do konce setu. Ve druhém setu jsme bodově odskočili hned na začátku. Postupně jsme si vytvořili až desetibodový náskok, který by mohl být ještě vyšší, kdybychom nezkazili tolik podání. Ve třetím setu jsme prohrávali 6:4, jenže pak jsme hodně zpřesnili hru, zejména v poli jsme hráli dobře a soupeř nevěděl co má na nás hrát a tak jsme dokráčeli k jasnému vítězství.

        Hodnocení zápasu trenérem :

         Jasné vítězství, ale nehráli jsme až tak dobře jak to vypadá. Začátek nebyl vůbec bojovný a tak soupeř s námi držel krok. Dělali jsme nevynucené chyby a hodně kazili podání, ve druhém setu jich bylo devět a to je děs. Cenné je, že jsme vždy dokázali zabrat a sety celkem jednoznačně vyhráli. Příslibem do dalších zápasů je, že se Javor začíná scházet na středu s Petrem Žáčkem, který dnes opět hrál skvěle. Výborný dva sety měl i Pavel Peníška v útoku. Bodově výborný víkend, v pátek i skvělá hra, díky tomu jsme na pěkném pátém místě. Znovu byli vynikájící diváci, kteří nás velmi podpořili. Příští týden jedeme do Hradce a do Brna. Zejména zápas v Hradci bude mít zvláštní náboj, protože za domácí hrají čtyři hráči, kteří v minulé sezóně nastupovali u nás.

hráno 61 minut

Hráli : Javůrek, Peníška, Poživil, Plachý, Špringl, German,  Pekárek, Žáček libero: Steffan

diváků 110

Nahoru