Juniorská reprezentace ČR - LOKO 3:1 (-23,17,19,21)

Verze pro tisk |

V prvním setu jsme hráli dobře. Soupeře jsme odtlačili podáním a dařilo se nám eliminovat útok soupeře. Přesto jsme si nevytvořili výraznější bodový náskok. Set dospěl do koncovky, kterou jsme zvládli lépe, a ujali se vedení 1:0.

To, co se nám dařilo v prvním setu, jsme ve druhém nezopakovali. Kazili jsme příliš mnoho podání a účinnost podání byla hodně nízká. Soupeř naše podání kvalitně přihrával a rychlou hrou v útoku ničil naši obranu. Skóre ve prospěch domácích utěšeně narůstalo a druhý set lehce vyhráli. Další sety byly podle stejného scénáře, v úvodu jsme drželi krok, pak nám domácí borci odskočili o několik bodů a set dotáhli do vítězného konce.

Hodnocení zápasu trenérem :

Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který v soutěži ani jednou neprohrál. Chtěli jsme překvapit a zvítězit, ale to se bohužel nepovedlo. Přestože jsme prohráli a dělali jsme mnoho chyb, z mého pohledu bylo v zápase i několik pozitivních věcí. Předně se mi zdálo, že se tým už zase semknul. Chytil se Božka na „účku“ a pokud mu to vydrží, bude to jenom dobře.  Další víkend nás čekají veledůležité zápasy s Hradcem a s MFF a v těch nutně potřebujeme uspět, pokud chceme hrát play-off.

hráno 90 minut

Hráli : Javůrek, Peníška, Poživil, Špringl, German, Vobr, Pudil, Vitvar, Kotyza, libero: Steffan

diváků 50

nehráli  - Pekárek – zraněn,  Bajer

Nahoru