Dobřichovice - LOKO 3:1 (18,-23,16,22)

Verze pro tisk |

Zápas jsme začali tragicky hlavně na přihrávce. Dělal nám velký problém nízký strop dobřichovické haly, a tak jsme hodně rychle prohrávali 10:1 a vypadalo to na pořádnej výprask.

Jenže jsme pomalu zvedali hlavy a začali jsme s domácími plejery držet krok. Náskok jsme sice snížili, ale srovnat se nepodařilo. Ve druhém setu jsme pokračovali v dobré hře a od stavu 8:8 jsme získali malý náskok, který jsme udrželi až do konce setu a srovnali na 1:1. Ve třetím setu jsme znovu špatně přihrávali, a tak jsme celkem jednoznačně prohráli. Čtvrtý set, to byla bitva o každý míč, kterou znovu vyhráli domácí, a tak jsme prohráli 3:1.

Hodnocení zápasu trenérem :

Abychom se dostali do play-off, potřebovali jsme nutně vyhrát. Jenže domácí borci nejsou žádný vořezávátka, a tak jsme věděli, že to bude hodně těžký. Celý zápas měli problém s nízkým stropem dobřichovické haly. Zápas to byl pěkný se spoustou krásných výměn. Soupeř byl lepší, a proto jsme zaslouženě prohráli. Po zápase nám bylo jasný, že budeme hrát o udržení, protože jsme nevěřili, že Plzeň porazí MFF. Jenže už na cestě jsme se dozvěděli, že matici skutečně prohráli, a tak budeme znovu hrát play-off a znovu proti Budějovicím. První domácí zápas hrajeme 10. 2. 2012 a pak případný čtvrtý zápas 11. 2. 2012.

hráno 92 minut

Hráli : Peníška, Bajer, Poživil, Špringl, German, Vobr, Pudil, Pekárek, Vitvar, Kotyza libero: Steffan

 

Nahoru