Tři pátrání v jednom článku

Archiv
Verze pro tisk |

uprchlém vězni 18letém Martinu Tesařovi z Chlumu na Českolipsku. Hledaný pracoval ve volné pracovní četě ve firmě Samir v Brništi, odkud dne 2. října v ranních hodinách utekl. V době útěku měl na sobě černý montérkový komplet, šedé triko, černé pracovní boty a šedozelený vatový kabát. Lze však předpokládat, že své oblečení již vyměnil.


Martin Tesař je vysoký zhruba 175 - 180 cm, štíhlé postavy. Má modré oči, oválný obličej, bledou pleť a hnědé,  krátce střižené vlasy. Na pravé ruce má tetování, jehož podobu policisté neznají. Trest odnětí svobody si odpykával za majetkové trestné činy. Veškeré informace o pohybu a současném pobytu uprchlého vězně přijme každá služebna policie nebo známá linka 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 22letém Ludvíku Štefaníkovi z České Lípy. Okresní soud v České Lípě na něj vydal příkaz k zatčení pro podvod, kterého se měl dopustit. V této souvislosti existuje důvodné podezření, že se trestnímu stíhání snaží vyhnout. Hledaný je vysoký 180 cm, střední postavy.
Má hnědé oči a hnědočerné, rovné, krátké vlasy. Veškeré informace o jeho pohybu a současném pobytu  přijme každá služebna policie nebo známá linka 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě  vyhlašuje pátrání po 29letém Lubomíru Houžvičkovi z Mimoně.Okresní soud v České Lípě na něj vydal příkaz k zatčení, neboť se mu do dnešního dne nepodařilo doručit trestní příkaz v souvislosti s jeho prokázanou trestnou činností, ze které byl Okresním soudem v České Lípě uznán vinným (jednalo se o spáchání trestného činu poškozování cizí věci).
Hledaný je vysoký 175 cm, střední postavy. Má hnědé oči a rovné, středně dlouhé vlasy.Veškeré informace o jeho pohybu a současném pobytu přijme každá služebna policie nebo známá linka 158.



Nahoru