Startuje neregistrovaná florbalová liga - Světflorbalu.cz cup!

Archiv
Verze pro tisk |

Přihlášené týmy opět česká seriál šesti (možná sedmi) turnajů v průběhu celé sezony. Těšíme se na vypjaté souboje v duchu fair play a přátelskou atmosféru, která zdobila již předchozí ročníky. První turnaj by se měl odehrát v neděli 29.11.2009 na hale Uran, která se stala novým útočištěm neregistrované ligy, hráči jistě ocení lepší divácký výhled na hale a především možnost občerstvení v místním bufetu. V hale jsou samozřejmě mantinely a světelná tabule. Pravidla zůstala téměř nezměněna, hraje se systémem 4+1, na soupisce smí být dva hráči do pole a brankář registrovaní vestruktuře ČFBU. Aby se hráč mohl zúčastnit play off, musí odehrát určité množství zápasů. Zápasy opět budou rozhodovat vyškolení hráči a trenéři českolipského klubu.


Věříme, že se nám opět podaří zvýšit počet týmů, první rok jich bylo pět, poté sedm, loni osm, letos bychom chtěli atakovat ligu o deseti týmech.
Veškeré informace naleznete na nových stránkách neregistrované ligy - florbal.i-noviny.cz Uzávěrka přihlášek je 13.11.2009.

Nahoru