SPORT RELAX byl úspěšný na Mistrovství světa WTKA

Verze pro tisk |

Čtyřdenní maraton zakončen medailovým úspěchem!!! Letošní mistrovství světa WTKA se opět přesunulo do italského letoviska Carrara. Naše výprava ve složení Pavel Znamenáček coach, Ondřej Samek, Barbora Znamenáčková a Jana Bělohlavová odcestovali do dějiště MS.

Po příjezdu nás čekala tradiční administrativa v hale a vážení. Ubytování nás čekalo v rodinném hotelovém sídle, kde se na nás těšili. Jejich pohostinnost nás moc těšila. Po ubytování následovala tradiční koupačka v moři a to podotýkám za každého počasí. Je to tradice, kterou nelze porušit. Ve čtvrtek po slavnostním ceremoniálu, který se odehrál na hlavní městské třídě, kde se pozdravili všichni účastníci šampionátu. Zahájení MS bylo netradiční a to seskokem parašutistů, kteří přesným přistáním u haly odstartovali šampionát.

Po čtyřdenním semifinále se nám podařilo vybojovat finálové bloky, které se odehrály v neděli od ranních hodin. Výtečně se dařilo Ondřeji Samkovi, který se prosadil v kategorie SENIORS KATA OPEN, kde se mu v nedělním finále podařilo vyhrát před italským a rumunským reprezentantem. Ve druhé kategorii tradičních forem se Ondřej umístil na druhém místě. Zvítězil slovenský reprezentant a na třetím místě skončil italský a japonský reprezentant.

Barbora Znamenáčková startovala v Kata Open a narazila na perfektně připravené slovenské reprezentantky, které si rozdělily stupně vítězů a Barbora brala skvělý bronz v juniorské kategorii.

Poslední želízko v ohni byla Jana Bělohlavová, která se připravovala v disciplíně kumite a závěr své sportovní kariéry. Jana se prokousala až do nedělního finále, kde narazila na nepříjemnou soupeřku z Itálie. Vypjatý boj plný kontaktů se nakonec podařilo Janě ukočírovat a vyhrát. Se zlatem tak ukončila svou závodní kariéru.

Ondřej Samek 
1.místo kategorie SENIORS KATA OPEN
2.místo SENIORS KATA TRADITIONAL FORMS

Barbora Znamenáčková 
3.místo JUNIORS KATA OPEN

Jana Bělohlavová 
1.místo SENIORS KUMITE +60kg

Děkujeme za podporu všem našim partnerům a fanouškům. Město Česká Lípa, Liberecký kraj, MEGA a.s., KM-PRONA a.s. VENDYS & V, TOP Stavebniny s.r.o., EnServis s.r.o. a Českolipskému deníku. 

alt
alt
Nahoru