Sobota s Květou Fialovou

Archiv
Verze pro tisk |

Celou akci zorganizovala charitativní organizace Maltézská pomoc, o.p.s, která již od ledna 2006 působí na Českolipsku v programech Staňte se dobrovolníkem a „adoptujte“ si babičku či dědečka. Paní Fialová je garantem dobrovolnického programu a podporuje jej svou osobní dobrovolnickou službou právě starým a opuštěným lidem.



Beseda proběhla ve velkém sále ZUŠ v České Lípě, kde díky paní ředitelce Ing. Hotové měli hosté příjemné prostředí k besedování.Atmosféra byla zcela bezprostřední, herečka povídala nejen o svém divadelním angažmá, ale i o službě potřebným, recitovala básně a předčítala z knih. Přirozeně vtáhla do besedy všechny zúčastněné, ptala se jich na životní zkušenosti. Na závěr dostala dárek od obyvatelů Penzionu i Domu s pečovatelskou službou.



Po skončení ji pracovnice Maltézské pomoci společně se třemi dobrovolníky odvezla na další besedu a to do Domova důchodců do Mimoně, kde opět besedovala se seniory a obyvateli města v příjemném odpoledni, stráveném v parku Domova důchodců.



Maltézská pomoc nyní pracuje na Českolipsku se 7 dobrovolníky a nabízí tuto službu i dalším zájemcům od 15 let. Kontaktujte nás na mělnickém tel. čísle: 315 602 323, 736 620 808.

Nahoru