Policie žádá o pomoc při pátrání

Archiv
Verze pro tisk |

Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě pátrá po 20letém Františku Ferkovi z Deštné, okres Česká Lípa. Na hledaného vydalo Okresní státní zastupitelství v České Lípě souhlas se zadržením pro trestný čin krádeže. Hledaný je vysoký 165 až 170 cm, střední postavy, má hnědé oči a hnědočerné, vlnité, krátké vlasy česané dozadu. František Ferko se pohybuje po celém území ČR, převážně pak ve Středočeském a Východočeském kraji. Veškeré informace, které mohou vést k vypátrání hledaného, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování při Okresním ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 32letém Bohuslavu Jechovi z Břevniště, okres Česká Lípa. Hledaný muž je 180 cm vysoký a má střední postavu. Bohuslav Jech je hledaný na základě vydaného příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, který vydal Okresní soud v České Lípě pro trestný čin neplnění vyživovací povinnosti. Poslední pobyt hledaného byl zaznamenán v okrese Strakonice. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie, nebo na známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 21letém Pavlu Vargovi z Nového Boru, okres Česká Lípa. Na hledaného vydalo Okresní státní zastupitelství v České Lípě souhlas se zadržením pro trestný čin podvodu. Pavel Varga je vysoký 175 cm, střední postavy, má modrozelené oči a plavé vlasy. Veškeré informace, které mohou vést k vypátrání hledaného, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.


Nahoru