Policie pátrá

Archiv
Verze pro tisk |

Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 25 letém Luboši Menecovi z Mimoně. Okresní soud v České Lípě na jmenovaného vydal příkaz k zatčení, Luboš Menec je podezřelý ze spáchání závažné trestné činnosti. V místě svého bydliště se nezdržuje a kontaktu s orgány činnými v trestním řízení se vyhýbá.


Hledaný muž je vysoký 175 až 180 cm, střední postavy. Má modrozelené oči a hnědé, rovné,  krátce střižené vlasy. Informace, které pomohou k jeho vypátrání, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka158.




Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání  po 42 letém Miroslavu Kašparovi z Nového Boru. Na jmenovaného byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí  svobody, kterému se vyhýbá. Policie ho podezřívá, že svou trestnou
 činnost páchá i nadále na Českolipsku a Děčínsku. Jmenovaný je vysoký 170 až 175 cm, střední postavy. Má hnědé oči,  hnědé vlasy a oválný obličej. Nosí upravenou bradku a knír. Naposledy měl vlasy vystříhány dohola. Změna jeho image však není  vyloučena. Informace, které pomohou k jeho vypátrání, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka158.



Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství  policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 31 letém Jakubovi Uhlířovi  ze Cvikova. Na jmenovaného byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu  odnětí svobody, který nenastoupil. Jmenovaný je vysoký 180 až 185 cm, štíhlé postavy. Má hnědé oči,oválný obličej a  hnědočerné, krátce střižené vlasy. Nosí bradku a
knír.Informace, které pomohou k jeho vypátrání, přijme každá služebna  Policie ČR nebo známá linka158.



Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 31 letém Peterovi Bendikovi  z České Lípy. Jmenovaný je podezřelý ze spáchání trestných činů řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a zanedbání povinné výživy. V místě svého trvalého bydliště se nezdržuje a kontaktu s orgány činnými v
 trestním řízení se vědomě vyhýbá. Je vysoký 157 cm, štíhlé postavy. Má hnědé oči a černé, krátké vlasy. Informace, které pomohou k jeho vypátrání, přijme každá služebna  Policie ČR nebo známá linka158.



Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství  policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 31 letém Petru Heinrichovi z  Petrovic. Na jmenovaného byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro trestné činy nedovoleného ozbrojování a nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Hledaný muž je 170 až 175 cm vysoký, střední postavy. Má hnědé oči a černé, rovné, krátce střižené vlasy, česané uprostřed na pěšinku.  V  levém uchu nosí náušnici. Informace, které pomohou k jeho vypátrání,  přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka158.



 


 

Nahoru