Pohřešovaný Českolipan

Archiv
Verze pro tisk |

Má hnědé oči, světlé prošedivělé krátce střižené rovné vlasy, oválný obličej a nápadně bílé zuby. Pohybuje se rychlou chůzí.


Vladimír Jonáš odjel z místa bydliště v pondělí 1. února kolem 12.30 hodin ve svém osobním automobilu výrobní značky Honda HRV červené barvy s registrační značkou CLJ 21 10. Téhož dne se ještě telefonicky kontaktoval se svou manželkou ve 21.30 hodin a sdělil jí, že se nachází v restauraci Skleník na sídlišti Slovanka v České Lípě. Po tomto hovoru mobilní přístroj vypnul, další telefonické spojení se již nepodařilo navázat.


Rodina ani policisté dosud netuší důvod, proč se muž nevrátil domů a ani se nikomu ze svých blízkých neozval. Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po tomto muži a uvítají každou informaci, která by pomohla ke zmapování jeho pohybu od pondělí 1. února od 21.30 hodin, tedy od doby, kdy byl naposledy spatřen v restauraci Skleník na sídlišti Slovanka v České Lípě.


Informace k případu přijme každá služebna Policie České republiky, známá linka 158 nebo lze kontaktovat přímo Obvodní oddělení policie v České Lípě na telefonním čísle 974471760.


Nahoru