Pátrání po třech výlupcích z Českolipska

Archiv
Verze pro tisk |

Služba kriminální policie a vyšetřování v České Lípě vyhlašuje pátrání po 32 letém Marku Bouchnerovi z České Lípy. Hledaný muž je 175 až 185 cm vysoký, střední postavy. Má hnědé oči a hnědočerné, rovné, krátké vlasy. Marek Bouchner je hledán na základě vydaného příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Hledaný předal další osobě vozidlo, které užíval jako nájemce, a tímto jednání způsobil leasingové společnosti škodu přesahující 490 tisíc korun. Svým jednáním se tak dopustil trestného činu zpronevěry. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování v České Lípě vyhlašuje pátrání po 37 letém Pavlu Šámalovi z Nového Boru. Hledaný muž je 175 cm vysoký, hubené postavy. Má zelené oči a hnědočerné, rovné, krátké vlasy s čelní pleší. Pavel Šámal je hledán na základě vydaného příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, který vydal Okresní soud v České Lípě za dlouhodobé neplnění vyživovací povinnosti. V místě trvalého bydliště se nezdržuje a jeho pobyt je pouze formální. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování v České Lípě vyhlašuje pátrání po 41 letém Jiřím Beránkovi z Nového Boru. Hledaný muž je 175 až 185 cm vysoký, střední postavy. Má zelenohnědé oči a hnědé, rovné, krátké vlasy. Jiří Beránek je hledán na základě vydaného souhlasu se zadržením, který vydalo Okresní státní zastupitelství v České Lípě. Hledaný uzavřel úvěrovou smlouvu, zaplatil pouze část splátek a další již neplatil. Svým jednáním způsobil škodu přesahující 22 tisíc korun. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158.


Nahoru