Pivovar Cvikov čeká únor nabitý akcemi

Verze pro tisk |

Jen velmi krátký oddechový čas po Vánocích a Silvestru si letos vybral Pivovar Cvikov. V únoru tam totiž pro své návštěvníky nachystali hned tři akce, na které jsou všichni srdečně zváni. Zkraje února tak můžete zajít na vepřové hody, v polovině měsíce pak v Pivovaru oslavit Valentýna a na konci měsíce rozdráždit své chuťové pohádky speciálním degustačním menu, které pro hosty připraví šéfkuchař Luděk Munzar.

K únoru a březnu vepřové či masopustní hody patří a nejinak tomu bude i v Pivovaru Cvikov. V sobotu 2. února od 10:00 tak budou v pivovarské Stodole nachystané Vepřové hody. Těšit se můžete na tradiční pochoutky jako jsou jitrnice, jelítka, ovar, prdelačku, zabijačkový guláš nebo tlačenku. Veškeré jídlo bude ke konzumaci na místě i ke koupi s sebou domů. Pro dobrou náladu zahraje harmonikář.

Polovna února již i u nás patří americkému svátku sv. Valentýna, ať se nám to líbí nebo ne. Oslavit tento svátek s partnerem můžete i v restauraci Sladovna a hotelu Kleis v Pivovaru Cvikov. Ve dnech 14. - 16. února si tak v restauraci můžete zamluvit stůl a ochutnat speciální pětichodové Valentýnské menu. Cena za dvě osoby je 1.290,- Kč. A po večeři se můžete ubytovat v hotelu Kleis, kde navíc dostanete sklenku pravého francouzského šampaňského.

Na konci února si pak můžete dopřát nevšední gastronomický zážitek, pokud navštívíte Degustační večer se šéfkuchařem Luďkem Munzarem. Ten je naplánovaný na 22. února od 18:00. Luděk Munzar je šéfkuchař, který získal ostruhy na slunné americké Floridě a nyní vede českokrumlovskou restauraci le Jardin, která se řadí mezi 20 nejlepších restaurací u nás. Pro Pivovar Cvikov si připravil sedmichodové menu, které ladí s pivovarským prostředím a využívá zároveň prvky velmi módní molekulární gastronomie. Cena za osobu je 1.290,- Kč, vouchery lze koupit v restauraci Sladovna.

Veškeré podrobnosti o všech akcích najdete na www.pivovarcvikov.cz

Nahoru