Premiéra filmu Vybíjena v kině Crystal

Verze pro tisk |

Modelingová agentura REAS AGENCY, restaurace Wildcook a kino Crystal budou tento pátek 13. března 2015 pořádat již druhý velkolepý společenský večer nejen pro dámy - premiéru filmu Vybíjená za účasti herecké a tvůrčí delegace.

V rámci premiéry už od 19:00 hodin v předsálí bude probíhat program: pod vedením majitelky z kadeřnictví Fatima Vám poradí, jaký účes zvolit na jakoukoliv příležitost; v sále budete moci zhlédnout exkluzivní módní přehlídku modelingové agentury REAS AGENCY s českými předními modelkami, které předvedou modely pro jaro a léto 2015, značkovou módu z českolipských butiků La Pimpante, Hervis, Takko, extravagantní modely ze Šicího ráje a další módní výstřelky. "V loňském roce jsme měli premiéru filmu Intimity i s doprovodným programem, tak v tomto pokračujeme dál," doplnil manažer pořádající agentury Petr Svoboda, který jenž večerní program bude i moderovat.

"Pozvání v rámci delegace k filmu přijala řada herců. Vstupenky jsou slosovatelné a diváci se mohou těšit na tombolu a zajímavé ceny," zve ředitel kina Crystal Antonín Nevole. "A po skončení filmu bude probíhat v restauraci Wildcook v 1. patře kulturního domu Crystal afterparty s welcome drinkem," doplnil majitel restaurace Michal Pitek. Proto, Českolipané, neváhejte a přijďte do kina Crystal již tento pátek.
 

alt
Nahoru