Hudební projekt Ekompilace s Vypsanou fiXou

Verze pro tisk |

Ekompilace je hudební projekt, který už třetím rokem podporuje nejen myšlenku správného třídění odpadu a recyklace, ale také podporuje mladé zatím méně známé kapely.

Šest křtů hned s pěti kapelami během jednoho večera v čele s Vypsanou fiXou se rozezní postupně vždy od 15:30 hodin ve městech Uherské Hradiště, Mariánské Lázně, Poděbrady, Strakonice, Vysoké Mýto a Česká Lípa.

Turné koncertů pořádá Samosebou.cz a i letos je pro všechny návštěvníky zdarma. Samosebou.cz je hudební portál, kde najdete zajímavosti z českých festivalů, videa, filmy ale i netradiční klipy známých kapel jako například Wohnout, Tata Bojs, Divokej Bill nebo právě Vypsaná fiXa. Ta spolupracovala s portálem Samosebou už začátkem roku při vydávání LP Krásný smutný den a společně letos připravili pro fanoušky zajímavou soutěž s originálním trsátkem z alba. Všichni, kdo si koupili vinyl Vypsané fiXy, našli trsátko, které se jim bude hodit právě na koncertech Ekompilace.

Sledovat pozorně například facebook Ekompilace se vyplatí. Je zde také možné vyhrát spoustu zajímavých cen, například vinylové album Vypsané fiXy, trička, kvalitní sluchátka nebo i studiové monitory. Každý návštěvník koncertu si odnese domů zdarma nově vydané CD Ekompilace 2014 s bonusově vydanou skladbou od Vypsané fixy „In memoriam otrava“, kterou není možné nikde jinde slyšet ani koupit, pouze právě na koncertech Ekompilace.

V letošním roce byly vybrány tyto nadějné skupiny: Bára Zemanová & Band, Bags, Cookies, Disconnexion, Exil 51, Interpret Neznámý, Natřije a The Spankers. Všechny kapely společně z originální bubenickou formací Recyklas podporují svým vystoupením třídění odpadu, stejně tak jako všichni návštěvníci Ekompilace, kteří si přijdou užít celý festival.

Česká Lípa | plocha mezi obchodními domy | 12. 9. | 15:30 

alt
alt
alt
Nahoru