HC Česká Lípa - HC Děčín B 5 : 2 (2:1,2:0,1:1)

Verze pro tisk |

V prvním přípravném utkání změřili naši hráči své síly s týmem HC Děčín B, který hraje v krajské lize Ústeckého kraje. Náš tým předváděl kombinační hru, tým Děčína přehrával a po zásluze zvítězil. K výhře nepochybně přispěla i podpora fanoušků, kteří svým výkonem zaplnili celou halu.

Jistě nás potěšil i celkový počet diváků, když na první přátelské utkání dorazilo zhruba 250 příznivců hokeje. A i přesto, že bylo dobrovolné vstupné, vybrali jsme obnos, který nám pomohl uhradit rozhodčí, zdravotní a pořadatelskou službu. Toto utkání nebylo historické jenom proto, že se po delší době rozjíždí opět českolipský hokej, ale i proto, že jsme hráli v retro „kohoutích“ dresech, a byť pod symbolem kohouta, bojovali jsme jako praví predátoři. Věříme, že se divákům utkání líbilo a že jich přijde ještě více na první soutěžní utkání proti PSK Liberec v sobotu 29.9.2012 od 15:00, kde už budeme hrát v nových dresech a aréna bude ozvučena.

V neděli 9.9.2012 od 16. hodin nás čeká další přípravné utkání, tentokrát na stadiónu HC Louny. Děkujeme touto cestou všem fanouškům a zástupcům města CL za vyjádřenou podporu, a těšíme se na společné fandění při dalším utkání.

Branky CL: Peterka (Preussler), Peterka (Ulbricht), Holčák (Peterka), Bureš (Minařík), Preussler (Holčák),            

Sestava CL:

Andrýsek Robert, Číž Jiří

Bauer David, Bureš Jakub, Hau Jiří, Holčák Radek, Minařík Marcel, Mišaga Lukáš, Novák Václav, Peterka Jaroslav, Preussler Milan, Rašín Lukáš, Řezáč Jan, Šesták Václav, Ulbricht Radek, Veber Karel, Veber Ondřej,

Trenér: František Richter

Nahoru