Výcuc 24/1/2011

Verze pro tisk |

Odtáhli ženě auto, teď ho musejí vrátit zpět. KIMOS – pila ze Srní dluží téměř půl miliardy. Obyvatelé Nového Boru se nebudou bát zdražování tepla. Zastupitelé Skokan, Žatecká a Nedvědová v celostátním tisku.

 

Soud na popud ženy z České Lípy rozhodl, že auto odtažené kvůli čištění ulice musí být vráceno na původní místo. Celý článek na serveru idnes.cz.

Po krachující společnosti KIMOS – pila, která provozovala pilu v Srní u České Lípy, požadují její věřitelé přes 460 milionů korun. Zprávu najdete na serveru tyden.cz.

Obyvatelé Nového Boru, kteří odebírají teplo od společnosti Teplo Nový Bor s. r. o., se nemusí letos bát zdražení. Celý článek na stránkách Českolipského deníku.

Několik médií citovalo českolipskou zastupitelku, která prezentovala výsledky průzkumu portálu ordinace.cz: „Češi v ordinacích jsou velmi tolerantní - ani po hodině čekání před ordinací se nerozčilují a svého doktora mají většinou rádi. Pokud není fouňa nebo morous. Více například zde.  

Kolegyně Romany Žatecké – Marie Nedvědová - se pro změnu na stránkách Halo novin věnovala novele insolvenčního zákona – zde.

Peníze z reklamy by měla ČT posílat na mládežnický sport – tvrdí to další z českolipských zastupitelů, Petr Skokan, v Parlamentních listech (zde).

Nahoru