Benefiční koncert pro Lucii

Archiv
Verze pro tisk |

Na benefičním koncertě vystoupí patnáctičlenný mládežnický orchestr Marka Ondráčka, který zde zahraje čtyři skladby. Dále Českolipské trio zahraje a zazpívá osm skladeb různých autorů od muzikálů až po oskarové písně a jedenáctičlenný komorní soubor Laudes zahraje čtyři klasické skladby od J. S. Bacha a G. F. Händla.
Výtěžek tohoto koncertu je určen na operaci pro 18letou dívku jménem Lucie a bude zaslán na č.ú. 9961 9961/0300, VS 472 Nadace ADRA. Na toto číslo účtu můžete přispět, i když se koncertu nebudete moci zúčastnit osobně. Termín zasílání finančních prostředků na účet není v současné době omezen, tzn. finanční prostředky můžete zasílat průběžně. O tom, kolik se celkem v souvislosti s koncertem vybralo finančních prostředků, budeme veřejnost informovat koncem března.
Informační centrum ADRA chce přispět svým dílem k celkově neradostné situaci v naší zemi, kde na Českolipsku je na Úřadu práce evidováno cca 6 tis. nezaměstnaných. Hlavním posláním centra je dlouhodobá sociální stabilizace rodin a působení v oblasti prevence neuváženého zadlužování (zvyšování finanční gramotnosti).
Informační centrum ADRA pro rodiny ve finanční nouzi zahajuje svoji činnost pro veřejnost od pondělí 9. 3. a středy 11. 3., vždy od 10 do 16. hodin.  Předpokládáme celoroční provoz. Bližší informace sledujte na http://casdceskalipa.sweb.cz.


 Petr Máška,  vedoucí pobočky ADRA


 

Nahoru